Ne demek?

Wiki Article

Bina derunlerinde kadeh veya metal kasa olan henüz yumuşak ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında esrar ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Antrparantez yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da kızdırmalerle ortaya çıdem zehirleme özelliği mevcut gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son basamak birinci sınıf olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve yarış kabilinden faktörlere sargılı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının elan mualla bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı rabıta otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir evgin pozisyon simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Başkaca yapı içerisinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine pürüz olur.

Yangın bapları insanların ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve daha az tütün solumasını katkısızlar. İnsanlar yaman solumayı önemsiz gibi görebilir oysaki yangınlardan en çok kişi kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabil gazlar “yangın esrarı” solumaktan meydana Yangın Çıkış Kapısı geliyor.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı takti ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli ortam oluşturur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok değerli Yangın Çıkış Kapısı hale getirmiştir.

Yangın merdivenlerinin örek, tavan ve ayaında hiçbir canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden Yangın Merdiveni Kapısı ayrılır.

Bu nedenle daha etkili bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Report this wiki page